Noma Restaurant, il Menu


NOMA

Ho trovato, su LuccaFoodWine.com di Riccardo Franchini, il menu aggiornato del ristorante Noma di Copenhagen.

Visto che l’anno scorso è stato recensito come miglior ristorante del MONDO, mi sembra interessante proporlo all’attenzione generale.

Come dire, la cucina migliore è sempre la più semplice?

In an effort to shape our way of cooking, we look to our landscape and delve into our ingredients and culture,
hoping to rediscover our history and shape our future

MENU

Berries and greens soaked in vinegar for one year

Oland wheat and virgin butter

Fermented wild plums and wild beach roses

The first green shoots of the season with a scallop marinade

Milk curd and the first garlic of 2015

Grilled onion with onion preserves

Sweet shrimps wrapped in ramson leaves

Sliced raw squid and cabbage stems

Fresh langoustine

Urchin and celery vinegar

Male and female lumpfish with whole milk

Pumpkin, kelp and beechnuts

Egg cured in fermented beef and the last potatoes

Vegetable flower

Roasted bone marrow

A dessert of bitters and walnut oil

Forest flavours and chocolate

Please note that the menu is subject to change.

Menu DKK 1.700 including 25% VAT

Wine pairing DKK 1.100 including 25% VAT

Juice menu DKK 700 including 25% VAT

 

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3 pensieri su “Noma Restaurant, il Menu

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